Voimaa unelmasta – puhetilaisuudet

Laura on joutunut käymään läpi tilanteen, jota ei toivoisi kenellekään tapahtuvan. Hän on ikäänsä nähden elämänviisas ihminen, jonka tarina on vain odottanut tulla kerrotuksi.

 

Yhtiömme asiakastilaisuudessa kokeneet liikkeenjohtajat kuuntelivat suurella herkkyydellä Lauran tarinaa ja vastoinkäymisistä syntyneitä johtopäätöksiä, joista on meille kaikille omallekin kohdalle tutkiskeltavaa.”

Jari Pirinen

toimitusjohtaja 

Arvo sijoitusosuuskunta

Olen motivaatiopuhuja ja tarjoan keikkoja yrityksille, yksityisille, kouluille ja tapahtumiin. Haluan toimia vertaistukena, esimerkkinä ja motivaationa muille, että unelmien eteen kannattaa tehdä töitä haasteista ja vastoinkäymisistä huolimatta. Tarinani koskettaa ja siinä yhdistyvät periksiantamattomuus, tavoitteellisuus, sinnikkyys ja rakkaus omaan lajiin. 

Seitsemän vuotta sitten makasin koomassa teho-osastolla, olin saanut vaikean aivovamman ja oikea puoli kehostani oli halvaantunut. kukaan tiennyt miten elämäni jatkuu, eikä ennusteeni ollut valoisa. Elämäni oli muuttunut täysin. Herättyäni koomasta, minulla alkoi kuntoutus. Opettelin tavallisia taitoja uudelleen mm. istumaan, kävelemään ja erilaisia neurologisia taitoja. Kuntoutuminen eteni paljon odotettua nopeammin. Kahden kuukauden mittaisen sairaalajakson jälkeen kuntoutus jatkui kotoa käsin vielä monien vuosien ajan.

Muuttunut elämäni ja itseni hyväksyminen vei aikaa useita vuosia. Urasuunnitelmani kaatuivat, enkä tiennyt mitä voin tulevaisuudessa tehdä. Täytyi alkaa rakentamaan identiteettini uudelleen, hyväksyä vammani sekä uudenlainen arkeni. Vaikka alkuun kuinka koitin palata menneisyyteen ja ”entiseen terveen nuoren Lauran elämään” se ei onnistunut. 

Kun hyväksymisprosessi itseni kanssa eteni, näin koko ajan enemmän mahdollisuuksia mitä rajoitteita. Nyt olen saavuttanut useita unelmiani – olen yrittäjä, kilpailen kansainvälisesti ja saanut paikan pariisin 2024 Paralympialaisiin.

 

 

Olen esiintynyt mm. seuraavissa paikoissa:

Certego Oy:n henkilöstötapahtuma

Haapaveden kaupunki

Nivalan yläkoulu

Kalajoki business forum

Haapaveden ammattikoulu

Arvo sijoitusosuuskunta Oy

Oulaisten Jedu 

Esitys yhdessä psyykkisen valmentajan kanssa?

Teen yhteistyötä hyvinvointialan moniosaajan, psyykkisen valmentajan Erika Ruokamon kanssa. Tämän yhteistyön tavoitteena on auttaa minua kehittymään urheilijana ja pärjäämään entistä paremmin vaativissa kilpailutilanteissa. Kun kilpailutaso nousee ja paineet kasvavat lajiominaisuuksien puolella, täytyy psykologisten taitojen nousta samalle tasolle.

Omien puhekeikkojeni lisäksi voimme tehdä esiintyä yhdessä Erikan kanssa, jossa tuodaan esille psykologisten taitojen merkitys (huippu-urheilijan) suorituksen parantamisessa. Miten suoritusta voidaan analysoida ja oppia tekemään eri tavalla, ja miten opitaan, että häviäminenkin on osa voittamisen polkua?

Vaihtoehtoisia teemoja:
 

– Mitä yhteistyö kilpaurheilijan ja psyykkisen valmentajan välillä on

– Psyykkinen valmennus = psykologiset taidot, jotka ovat kaikkien opeteltavissa

– Psykologisiin taitoihin keskittyminen on nouseva trendi myös muilla aloilla kuin urheilussa –> miten tämän voisi kääntää yrityksen hyödyksi?

Keskusteluja voidaan räätälöidä juuri teidän toiveidenne mukaan.

Mikäli haluat tilata minut puhumaan tilaisuuteenne,
ota rohkeasti yhteyttä: