fidel

finnman

a.k.a fidel

Nimi: Finnman

kutsumanimi: Fidel + 10 muuta lempinime√§ ūüėÄ

syntynyt: 2.6.2014

sukupuoli: ruuna

säkä: 172cm

rotu: Oldenburg

om. Johanna Hako-Rita

rakkautta

ensi ratsastuksella

Fidel on Suomessa syntynyt 7-vuotias ruuna. Fidel on todella kiltti, mutta myös hyvin eloisa ja seurallinen hevonen. Ruuna tykkää osallistua mukaan kaikkeen tekemiseen.

Sain todella ihanan mahdollisuuden tutustua tähän hevoseen ystäväni Johannan ansiosta. Minulla ei ollut kesällä/syksyllä hevoskaveria, joka oli kuitenkin etsinnässä. Syksyllä minulle tehtiin paraluokitus ja mahdollisen luokituksen saamisen seurauksena oli tarkoitus hakea pararatsastuksen maajoukkueeseen, mutta siihen täytyi löytää sopiva hevonen.

Syksyllä sain luokituksen ja samoihin aikoihin Johannalla ja Henrikillä oli häät, jossa päästiin pitkästä aikaa näkemään Johannan kanssa ja vaihtamaan paremmin kuulumisia. Puheeksi tuli tietenkin hevoset ja pähkäilin Johannalle sitä, että täytyisi löytyä sopiva hevonen. Johanna ehdotti minulle, että saisin mahdollisuuden kokeilla hänen ruunaa Fideliä. Tämä merkitsi minulle tosi paljon ja mieleeni palasi pieni toive pääsystä maajoukkuekatsastuksiin. 

Heti ensimmäisen ratsastuksen jälkeen olin rakastunut tähän ruunaan. Se oli vain jotenkin älyttömän ihana ja on sitä edelleen. Pararatsastuksen maajoukkuekatsastusten ja sieltä paikan saamisen jälkeen pääsimme sopuun hevosen sopimuksesta ja hevonen siirtyi minulle treenikaveriksi. Josta olen älyttömän onnellinen! 

Olen älyttömän kiitollinen Johannalle tästä upeasta mahdollisuudesta päästä tekemään yhteistyötä Fiiduliinin kanssa ja ylipäätään tutustumaan tähän hevoseen! 

Fidel on niiiin söpö ja älyttömän hauska hevonen!