Sievi Hyvinvointitilat Oy

Uudenlaisia kiinteistöratkaisuja palveluasumiseen, ryhmäkodeille ja varhaiskasvatukseen.

Sievi Hyvinvointitilat tekee viihtyisiä ja kodikkaita hoivakoteja, ryhmäkoteja ja päiväkoteja ympäri Suomen. Tilat suunnitellaan aina tapauskohtaisesti, käyttäjät ja henkilökunta huomioiden.

Sievi Hyvinvointitiloissa on hyvä asua ja työskennellä. Suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota tilojen toiminnallisuuteen, ympäristöystävällisyyteen, turvallisuuteen ja terveellisyteen.

Sievi Hyvinvointiilat toimii yhteistyökumppanina Lauran matkalla kohti unelmaa.

kuva-oleskelutila

Investointivapaat palveluasumisen kiinteistöratkaisut

Helppo hyvinvointitilojen hankinta ja ylläpito

Asiakkaamme saa toimintaansa sopivat tilat investointivapaasti ja mahdollisimman vaivattomasti. Toimitilat yhdellä vuokrasopimuksella ilman pääomien sitoutumista hyvinvointitiloihin. 

Vuokraan sisältyy muuttovalmis hyvinvointitila kiintokalustein. Me huolehdimme rakentamisen kustannuksista ja rahoituksesta. Seinien omistamisen sijaan hoivaoperaattori voi keskittyä palvelujensa ja toimintojensa kehittämiseen.

jarvenpaa-havainnekuva

Viihtyisät ja turvalliset hyvinvointitilat

Sievi Hyvinvointitilat rakentaa hoiva- ja päivähoitoalan asiakkaille laadukkaat ja turvalliset hyvinvointitilat kustannustehokkaasti aikataulussa, kokonaispalveluna. Yrityksen asiakkaita ovat esimerkiksi kunnat, kaupungit, hoiva-alan palveluntuottajat ja yksityiset hoivayrittäjät.

kuva-Oleskelutilan istuimia

Sievi Hyvinvointitilat yrityksenä

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa toteutamme hoivakoteja vanhuksille ja kehitysvammaisille, ryhmäkoteja nuorille sekä päiväkoteja lapsille. Me vastaamme hankkeen onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Huolehdimme tontista, tilojen suunnittelusta, rahoituksesta, lupa-asioista ja rakentamisesta. Avaimet käteen -kokonaispalvelumme ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa.

Vuokralaiselle investointivapaiden tilojen hankinta on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Konseptimme mahdollistaa toimintojen tehostamisen siten, ettei asiakkaan omia pääomia sitoudu hoivakiinteistöihin.

Sievi Hyvinvointitilat on hoivarakentamiseen erikoistunut hankekehittäjä, rakennuttaja ja rakentaja. Olemme toteuttaneet kymmeniä hoiva- ja sosiaalitiloja. Sievi Group -konsernin oman suunnittelun ja elementtitehtaan ansiosta tuotanto on korkealaatuista sekä kustannustehokasta.

Kanssamme on vaivatonta toimia. Projektien onnistumisen takaa vahva pohjalainen sitoutuminen ja vankka kokemus hoivakotien suunnittelussa ja rakentamisessa. Asiakkaanamme teet yhden vuokrasopimuksen, jossa on ennalta sovittu vuokra ja sisältö. Takaamme myös rakennusprojektin aikataulun pitävyyden. Voit luottaa, että tilat valmistuvat sovittuun päivään mennessä.