Sponsorointi

 

Miksi sponsorointi?

Sponsorointikumppanuus tarkoittaa molemmille osapuolille suotuisaa tilannetta. Kattaakseni kilpailu- ja valmennuskuluja saan teiltä ennalta sovitun sponsorointisumman, ja vastineeksi yrityksenne saa arvokasta näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissani sekä verkkosivuilla. Tämä näkyvyys voi pitää sisällään esimerkiksi logonäkyvyyttä, yhteistyöjulkaisuja ja mainintoja, ja jokainen sponsorointisopimus voidaan räätälöidä juuri teidän yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Voin myös osallistua yrityksenne järjestämiin tilaisuuksiin. Alempana näet yleisimmät sponsorointisummat ja suuntaa-antavat sisällöt.

Yrityksille vaikuttajamarkkinointi on tänä päivänä yhä isompi osa koko markkinointikokonaisuutta. Vaikuttajamarkkinoinnin kautta yritys saa läpinäkyvän ja aidon väylän kuluttajille ja muille yrityksille.

Sponsorointisopimus kanssani on aina avointa ja läpinäkyvää, ja raha kulkee aina Suomen Olympiakomitean urheilijarahaston kautta minulle esittämiäni kuluja vastaan. 

Kumppanuuksien tarkempi sisältö sovitaan ja suunnitellaan erikseen!

Mihin sponsorointitukea tarvitaan?

Sponsorointitukea käytetään kattamaan minun ja hevoseni treeni- ja kilpailukuluja sekä hevosen ylläpitokuluja. Satsaukset urheilu-uraan vaativat taloudellisia panostuksia. Tällä hetkellä pyrin saamaan paikan Pariisin 2024 paralympialaisiin, edessä on useita kansainvälisiä kilpailuja ulkomailla ja kustannukset on suuria. Ammattimaisuuden alkutaipaleella olevalla urheilijalla menot ovat jo korkeat, mutta tuloja on vielä vähän. Etenkin paraurheilijalla, jolla vamma vaikuttaa merkittävästi työntekoon ja näin ollen omien tulojen mahdollistamiseen.

Olemme saaneet jo useita kumppaneita mukaan tukemaan matkaamme, joista olen enemmän kuin kiitollinen.

Kilpailu pararatsastuksessa on kovaa. Kumppaneiden tuki on minulle ehdottoman tärkeää, sillä sen ansiosta unelmieni tavoittelu ja ammattimainen kilpaurheilu on mahdollista. 

Tavoitteeni eivät suinkaan lopu Pariisin 2024 paralympialaisiin, suunnitelmia on tehty jo pidemmälle. 

Haluan toimia vertaistukena ja esimerkkinä muille, että unelmia kannattaa tavoitella ja niiden eteen kannattaa tehdä töitä haasteista ja vastoinkäymisistä huolimatta. Teen myös puhekeikkoja ja vertaistukivierailuja eri paikoissa kertoakseni omasta tarinastani ja elämästäni aivovamman jälkeen. Tarinani koskettaa ja siinä yhdistyvät suomalainen periksiantamattomuus, tavoitteellisuus ja rakkaus omaan lajiin. Lisää puhekeikoista löydät täältä.

Mikäli haluaisit olla mukana tukemassa minua, ota rohkeasti yhteyttä!

Emilia Nevalainen

Emilia Nevalainen

Manageri
0505631463
emilia.nevalainen@laurak.fi

Mika Kangasniemi

Mika Kangasniemi

0400699996
mika.kangasniemi@laurak.fi

Laura Kangasniemi

Laura Kangasniemi

0453245198
laura.kangasniemi@laurak.fi