Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Maksuehdot

Lisätietoa maksuehdoista paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitustavat

Laurak.fi verkkokaupassa toimitustapana on joko posti tai nouto.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Laurak.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Toimituksesta peritään toimitusmaksut toimitushinnaston mukaisesti.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta, mikäli kyseessä ei ole ennakkomyyntituote. Ennakkomyyntituotteiden osalta toimitusaika-arvio näkyy verkkokaupassa.

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Koska verkkokaupan myynti on etämyyntiä, kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Kaupan purkamisesta veloitamme 15 € purkurahan. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, laita 14 päivän sisällä viesti peruutuksesta osoitteeseen laura@laurak.fi. Maksu palautetaan tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Yrityksen yhteystiedot

Laura Kangasniemi, +358 45 324 5198

Yrityksen yhteystiedot: Laura Kangasniemi Oy (y-tunnus 3359024-6), Pakettikatu 3 B 32, 00240 Helsinki laura@laurak.fi , +358 45 324 5198