Kolmen viikon kisareissu

Pitkä kisareissu takana

Aika on kulunut hurjaa vauhtia ja syksy on jo pitkällä. Kesä on mennyt hujauksessa kilpailuja kiertäessä ensin Norjan Drammenissa PM:ssä, Tanskan Vallensbaekissa, mahtavissa EM-kilpailuissa Saksan Riesenbeckissä ja nyt viimeisimmäksi Puolan Varsovassa.

 

Tiistaina 19.9.2023 palasimme Suomeen kolmen viikon mittaiselta kisareissulta. Ensin kilpailimme Saksan Riesenbeckissä Euroopan mestaruuskilpailuissa, josta jatkoimme Puolan Varsovaan CPDEI3*-kilpailuihin. Varsovan kilpailusta haimme ranking-pisteitä Pariisin 2024 paralympialaisiin. 

Pitkäaikainen haave toteutui - EM-edustus

Oli kunnia päästä osaksi EM-kilpailuja ja nämä olivat minun ja Prinssin ensimmäiset arvokilpailut. Olen haaveillut arvokilpailuista jo heti ratsastusharrastuksen aloitettua. Alkuun se oli haave, lähivuosina haave muuttui tavoitteeksi ja nyt se on käynyt toteen – niin mahtavaa!! 

 

Tämän eteen on tehty paljon töitä, treenattu ja kilpailtu. Unohtamatta tunnetiloja ja muita tavoitteeseen vaikuttavia tapahtumia. Viime vuonna hevonen oli sairaslomalla ja alkuvuodesta minä olin kolme kuukautta pois pelistä nilkkamurtuman takia. Etenkin nämä seikat huomioiden olen ensimmäiseen arvokilpailusuoritukseemme todella tyytyväinen, vaikka kilpailusuorituksemme ei ollut parhaitamme. 

 

Riesenbeckissä puitteet oli upeat, ilma oli lämmin, pääsin seuraamaan Euroopan parhaiden ratsastusta ja pääsin itsekin kilpailemaan tässä seurassa. 

Varsovassa upea kilpailu ja menestystä matkaan

Varsovan CPDEI3*-kilpailu oli niin ikään hieno ja pääsimme tekemään kolme siistiä rataa kelpo tuloksin ja hyvin sijoittuen:

Para Grand Prix A 3.sija 67,1%

Para Grand Prix B 2.sija 68,6%

Freestyle 2.sija 69,2%

Ensimmäinen pitkä kisareissu takana

Tämä oli minulle sekä Prinssille ensimmäinen pitkä kahden kilpailun kisareissu, mikä onnistui oikein hyvin. Ajan itse hevoseni kilpailupaikalle ja minulla ei ole yleensä hevosenhoitajaa mukana. Prinssi on kyllä mahtava reissukaveri, hän matkustaa nätisti ja sen kanssa on helppo toimia. Välipysäkeillä hän ottaa rauhallisesti ja ruoka sekä juoma maistuu. Mitä pidemmälle matka meni, sitä rennommin Prinssi oli. Onni omistaa Prinssin kaltainen hevonen.❤️

 

Lokakuu on meille rauhallisempi kilpailujen suhteen, mutta treenaamme ahkerasti kohti päätavoitettamme! Marraskuun alkupuolella kilpaillaan vielä Slovakiassa  ja joulukuun puolessa välissä suuntaamme Hollantiin. Näistä kahdesta kilpailusta menemme hakemaan viimeiset kvaalit Pariisin 2024 paralympialaisiin. 

 

Mikäli haluaisitte olla mukana tukemassa urheilu-uraani, olettehan minuun rohkeasti yhteydessä. Kuten olen aiemminkin avoimesti kertonut, nämä ulkomaan kilpailumatkat ei ole halpoja. Pienikin apu auttaa meitä eteenpäin, tule osaksi mahtavaa tiimiäni!

 

Iso kiitos nykyisille kumppaneilleni jo saamastani tuesta!

Energistä syksyä kaikille!