Uusi kilpailukausi käynnistyy

Kilpailukausi ja -reissut alkavat maaliskuussa maajoukkueleirillä

Moi! Tammikuu on pian takanapäin. Treenit Prinssin kanssa on käynnissä ja kilpailukausi lähestyy kovaa vauhtia.

Kilpailukausi starttaa maaliskuun puolivälin jälkeen 18-20.3.2022 Tanskassa minun ensimmäisissä kansainvälisissä kilpailuissa. Olen niin innoissani ensimmäisen ulkomaan kilpailumatkan lähestyessä. Kansainväliset kilpailut ovat olleet haaveenani siitä asti, kun innostuin kilpailemisesta. Toivotaan, että pysymme terveinä ja saamme matkan toteutumaan.

Saimme Fidelin kanssa valiomerkin viime kaudelta

SRL julkaisi vuoden 2021 palkitut ratsukot hetki sitten. Minä ja Fidel sijoituimme pararatsastuksen nuorten rankingpisteissä kärkeen ja meidät on palkittu valiomerkillä.

SRL jakaa vuosittain kaikissa lajeissa valiomerkin sille suomalaiselle ratsukolle, joka 1.1.-31.12. välisenä aikana on sijoittunut SRL:n alaisissa kilpailuissa ja niissä kansainvälisissä kilpailuissa, joiden tulokset on merkitty FEI:n tietojärjestelmään ja on saavuttanut korkeimman rankingpistemäärän.

Minusta löytyy urheilijaesittely SRL:n sivuilta, siihen pääsee tutustumaan tästä: https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/urheilijaesittelyja/laura-kangasniemi/

Kuva: Juliaana Kangasniemi

Vihdoinkin olen matkalla kohti unelmiani!

Nämä asiat ovat uskomattoman hienoja, erityisesti valiomerkin saaminen! Jos olisin 13-vuotiaana, nuorena ratsastajana tiennyt saavuttavani vielä joskus valiomerkin ratsastuksen parissa, olisin tehnyt kaikkeni varmistaakseni sen toteutumisen. 

Olen niin onnellinen, että olen vihdoin päässyt toteuttamaan ratsastusta siten, kuin olen aina halunnut. Vaikka laji on vaihtunut esteratsastuksesta pararatsastukseen, on se yhtä hienoa ja arvokasta. Odotan innolla kilpailukauden 2022 starttaamista!